جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

امیرعبداللهیان: برای روابط با تاجیکستان اهمیت زیادی قائلیم

امیرعبداللهیان: برای روابط با تاجیکستان اهمیت زیادی قائلیم معاون وزیر خارجه تاجیکستان با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 09
کد خبر: ۲۴۰۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، فرخ شریف زاده معاون وزیر امور خارجه تاجیکستان که برای شرکت در دومین دور رایزنی‌های سیاسی و همچنین نشست مشترک کنسولی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان به تهران سفر کرده است، با امیرعبداللهیان دیدار و گفتگو کرد.

 

امیرعبداللهیان با اشاره به دیدارهای روسای جمهور اسلامی ایران و تاجیکستان، تاکید کرد: ما برای روابط با کشور دوست و برادر تاجیکستان اهمیت زیادی قائل هستیم.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به روند رو به پیشرفت روابط دوجانبه، بر تسریع در اجرای توافقات روسای جمهور دو کشور تاکید کرد.

 

فرخ شریف زاده معان وزیر امور خارجه تاجیکستان سخن خود را در این دیدار با این شعر رودکی آغاز کرد که؛
هیچ شادی نیست اندر این جهان
برتر از دیدار روی دوستان

شریف زاده تاکید کرد دو کشور همسایه، برادر و دوست ایران و تاجیکستان با زبان، فرهنگ، تاریخ و تمدن مشترک، از ظرفیت های بسیار گسترده ای برای توسعه و تقویت بیش از پیش روابط در عرصه های تجاری و اقتصادی، فرهنگی و آموزشی برخوردارند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار